Pokliči nas

04 235 3030

Zaposlitve

želimo nadgraditi dosedanje delo v strežbi in okrepiti ekipo, zato iščemo usposobljenega natakarja/natakarico.

DELOVNO MESTO IN POGOJI DELA

Delo, ki ga ponujamo, bo obsegalo strežbo hrane in pijače gostom, blagajniško poslovanje,​ skrb za urejenost lokala, delo s strankami​ in komunikacijo s strankami glede storitev, ki jih ponujamo.

Ponujamo zaposlitev za poln delovni čas (40 ur tedensko). Delo poteka po razporedu ter je prilagodljiv. Dela se tudi med vikendi (sobota, nedelja) – po razporedu.

KAJ PRIČAKUJEMO?
•Delovne izkušnje v strežbi (vsaj 1 leto).
•Prijaznost in veselje do dela z ljudmi.
•Komunikativnost​.
•Zaželeno znanje tujih jezikov
•Sposobnost hitrega učenja.​

Opombe:
•Poskusna doba je 1 mesec.

NUDIMO

Osebi, ki izpolnjuje naše pogoje ponujamo zaposlitev za polni delovni čas ​(40 ur/teden), in sicer po ​določenem ​urniku, ki ga z vodjo lokala določata na tedenski ravni. Kar se zavedamo, da mora biti dobro delo nagrajeno, zaposlenemu ponujamo primerno in redno plačilo .

PRIJAVE

Prijave z življenjepisom in dokazili sprejemamo na info@tonac.si. ​Prijave potekajo izključno preko elektronske pošte!

Povej naprej, če koga poznaš, ki bi ga/jo zanimalo!

Alex Brudar

Tonač deluxe - nova zgodba v stari gostilni. Ena redkih gostiln, kjer pri palačinkah ne varčujejo s čokolado ;-) Drugače pa tudi hrana zelo dobra in okusna. Biftek odlično spečen.

Boštjan Srčič

Pestra ponudba, dobra hrana, ugodne cene. Zunanja terasa je lepo prenovljena, streha pa je dovolj velika, da tudi letošnje vsakodnevne popoldanske nevihte niso problem. Lepo so me presenetili z novimi jedilnimi listi, novimi prti, zanimivimi posodicami v katerih prinesejo pribor... malenkosti, ki štejejo. Tudi to, da natakar poleg pizze sam od sebe prinese še ketchup in pikantno omako Chili pipp je pohvale vredno. Parkirišč je dovolj, če pa jih slučajno zmanjka je 50 metrov proč.

Beti Bevk

Z možem nisva še nikjer jedla boljše pizze kot pri vas. Sva stalna gosta, oziroma včasih si rečeva hvalabogu, da živiva predaleč, če ne bi bila bankrot, ker bi bila skoz pri vas 😂. Vaši natakarji so zelo prijazni in strokovni, še najbolj nama je pri srcu Peter. Odkar pa ste gourmet, pa ste sploh extra dobri. Ostanite taki še naprej.

Obiščite nas

Grmičeva ulica 1

4000 Kranj

Tel.: (04) 235 30 30

E-mail: info@tonac.si

Delovni čas:

Ponedeljek - četrtek: 10:00 - 22:00

Petek: 10:00 - 23:00

Sobota: 11:00 - 23:00

Nedelja in prazniki: 11:00 - 21:00

Zamrznjen program