Župca
- KUHARJEVA DNEVNA JUHA
Topla nadaljevanka
- RIŽOTA S PIŠČANCEM TER GAMBERI
- RIŽOTA Z BUČKAMI TER HRUSTLJAVO ČEBULO
- NJOKI Z JURČKOVO OMAKO
- NJOKI PO TOSKANSKO
- ŠIROKI REZANCI Z GOVEJIMI TRAKCI TER SUHIM PARADIŽNIKOM
- ŠIROKI REZANCI S ŠKOLJKAMI TER ZELENO PAPRIKO
- ŠPAGENI BOLONEZE
- ŠPAGETI CARBONARA
BBQ
- REBRCA s praženim krompirjem in BBQ omako
Zdaj gre pa zares…
- KRANJSKI OCVRTI ZREZEK
(ocvrt svinjski zrezek poljnjen s sirom in šunko, popečena sveža zelenjava s svežo baziliko ter steak krompirčkom) - PREŠERNOV ZREZEK Z OCVRTIMI NJOKI
(gratiniran piščančji zrezek s pršutom v sirovi omaki) - SVINJSKA RIBICA OVITA V SLANINO Z DOMAČIM PRAŽENIM KROMPIRJEM PO RECEPTU NAŠE BABICE
- GOVEJI TRAKCI Z JURČKOVO OMAKO IN POLITO POLENTO
- PŠAN’C JE ŠU MED BRUSNICE
(piščančji zvitki s pršutom, v brusnični omaki z teranom in krompirjem z zelišči)
Al pa kr klasika…
- DUNAJSKI ZREZEK S POMFRIJEM PA TATARSKO
(svinjski ali piščančji) - OCVRTI SIR Z OCVRTIM KROMPIRČKOM IN DOMAČO TATARSKO OMAKO
- ZREZEK V SMETANOVI OMAKI S KROKETI
- OCVRT OSLIČ PA KISU KROMPIR
- SVINJSKA PEČENKA V NARAVNI OMAKI S PRAŽENIM KROMPIRJEM
Al pa še boljš
- POPROV BIFTEK, SIROVI ŠTRUKLJI, ZELENJAVA IZ ŽARA
- BIFTEK NA ŽARU Z OCVRTO PODLOGO IN JAJČKOM: ROŽMARINOV KROMPIRČEK IN POPEČENA ZELENJAVA
- GOVEJA TAGLIATA NA HRUSTLJAVI SOLATNI POSTELJICI S ČESNOVIMI BRUSKETAMI
- ROASTBEEF S POPEČENIM PRŠUTOM V OMAKI Z LISJAKOVIM TERANOM, S KROMPIRJEVIMI ČOMPAMI
- POPEČEN ROASTBEEF NA RUKOLI Z JULIJEN ZELENJAVO IN OCVRTKI
Piščančja frka
- HRUSTLJAVI PIŠČANČJI FINGERSI Z OCVRTIM KROMPIRČKOM IN COCKTAIL OMAKO
- PIŠČANČJA TAGLIATA S POROM IN DUŠENIM RIŽEM
- PIŠČANEC V KORNFLEKSU IN NJOKI V SIROVI OMAKI
- PIŠČANEC NA ŽARU, ZELENJAVA IN POPEČENA POLENTA
Al pa mal na morje?
- OCVRTI LIGNJI V KORUZNI PIŽAMICI Z OCVRTIM KROMPIRČKOM IN DOMAČO TATARSKO
- POLNJENI LIGNJI NA PLAŽI S POPEČENIM TREVIŽANSKIM RADIČEM, PRŠUTOM, MOZZARELO IN ČEŠNJEVIM PARADIŽNIKOM
- PLES LIGNJEV NA ŽARU Z DALMATINSKO BLITVO IN PIKNIK KROMPIRJEM
- NA OBISKU PRI ŠPANCU
(z žefranovim rižem, popečenim ribjim filejem, škampi, gamberi in školjkami) - FRITTO MISTO
(Ocvrte školjke, rakci in lignji) - MIX ŠKAMPOV IN ŠKOLJK NA BUZARO IZ KRUŠNE PEČI
- TRIS LIGNJEV ZA ENO OSEBO
Kaj pa če ne ješ mesa?
- ZELENJAVNI PAŠNIK
(sir ovit v palačinko, rižotka z jurčki, popečena zelenjava, češnova brusketa) - BUČKINA ZMEŠNJAVA
(rižota z bučko ter hrustljavo čebulo, ocvrt sir v corn fleksu ter sezamu in lanu, pečena bučka na žaru)
Pol pa še talar solate…
- TONAČEV TALAR
(zelena solata, zelje, fižol, koruza, šunka, sir, tatarska, jajček in gobe) - ŽARETOV TALAR
(zelena , triksolata, rukola, zelje, trikotnik ocvrtega sira, piščančji zrezek s koruznimi kosmiči, zraven pa kruhek s sirom v sezamu - ROASTBEEF TALAR
(zelena, fižol, radič, čebulni ocvrti obročki, paprika, naribana bučka, roastbeef) - PIŠČANČJI TALAR
(zelena solata, zelje, radič bučka, piščanec na žaru) - PIŠČANČJI TROBOJ
(zelena, rukola, radič, paprika, koruza, mešana semena, ocvrt piščanec v parmezanu, kornfleksu in domačih drobtinah - PIŠČANČJI Z OVITIM PRŠUTOMROBOJ
(solatni mix, koruza, češnjev paradižnik,piščančji fingersi oviti v pršut, riban parmezan, bučna semena, preliv) - TESTENINSKA SOLATA S TUNO
(solatni mix, testenine, tuna, sir, koruza, paradižnik, tatarski preliv)
- SESTAVLJENA SOLATA
- PRELIV NA SOLATI PO ŽELJI:
tatarska omaka, jogurtov preliv, majonezni preliv, kis in olje
Če je premal pa kr’za dva
- TRIS LIGNJEV
Ocvrti lignji v koruzni pižamici, polnjeni lignji na plaži, ples lignjev na žaru, ocvrt krompirček, travižanski radič in Dalmatinska blitva. - MESNI TRIS
Kranjski ocvrti zrezek, prešernov zrezek, svinjski medaljoni oviti v slanino, piščančji trakci z jurčkovo omako, ocvrti njoki, domač pražen krompir , steak krompirček)
Na kon pa cuker zate
- TIRAMISU
- ŠEFOVA SLADICA
- PALAČINKE PO VAŠEM NAVDIHU
(čokolada, marmelada, orehi)